ceremónia mester referencia képei

Rólam

Köszöntelek Titeket honlapomon! Fischer Norbi vagyok,  az énekesceremóniamester.

Évente rengeteg pár nagy napját teszem gördülékenyebbé, vidámabbá és természetesen emlékezetessé már 10 éve. Az elmúlt 10 évben körülbelül 400 esküvőn voltam, mint énekes és/vagy koordinátor. Sok oldalról láttam, hogy mitől lehet kerek egy adott NAGY NAP és hol szokták esetleg elszúrni, ha nincs kellően jó kezekben a rendezvény. Az én feladatom, hogy tökéletesen összehangoljam az igényeiteket, a programokat, a násznépet és gondoskodjak a hangulatról. Ha szükségetek van egy megbízható házigazdára az esküvőn, aki mindig egy lépéssel előttetek jár, terelgeti a násznépet, és az esetleges felmerülő problémákat rugalmasan megoldja, érdemes felkeresnetek!

Az első pillanattól segítek – akár már abban is, hogy esetleg a számotokra legmegfelelőbb szolgálgatókat megtaláljátok.  Folyamatosan tartom veletek a kapcsolatot és a szolgáltatókkal is párhuzamosan, hogy amikor elérkezik a NAGY NAP apró jelekből is lássuk egymás szándékát! A személyes találkozót preferálom, de a jelenlegi helyzet az első alkalommal most sajnos inkább videohívásra kényszerít – viszont az utolsó egyeztetés esküvő előtt FELTÉTLENÜL SZEMÉLYES!!! Azt vallom, hogy enni/inni és bulizni akar a nép – ezt a színpadról, mint énekes (nem kevés tapasztalatból mondom) ettől függetlenül természetesen az adott párhoz igazodva – ha vannak kívánságok (bármilyen játék), minden kérdés nélkül koordinálom! Egy speciális – énekeltetős játékom van, amit minden bizonnyal nem alkalmaznak minden második esküvőn, ettől is picit más tud(ok) lenni.

Az én vállalt feladatköreim, mint énekesceremóniamester:

 • Személyes megbeszélés  –  Hogy a nagy nap igazán Rólatok szóljon!
  Találkozó – A bemutatkozó találkozás alkalmával közösen felmérjük az igényeiteket, és lehetőségetek van feltenni minden egyéb felmerülő kérdést a szolgáltatással kapcsolatban.
  – Ez az első találkozó ingyenes és minden kötelezettségtől mentes.
  Mindemellett az esküvőtök napjáig folyamatosan rendelkezésetekre állok telefonon, kérdéseitekkel, ötleteitekkel bátran kereshettek 

 • Esküvői forgatókönyv megtervezése
  Szertartás, ülésrend, vacsora, pohárköszöntő, torta, menyasszonytánc… És még megannyi fontos pont. Ezeket mind-mind átbeszéljük, és kéréseiteknek megfelelően megtervezzük. 

 • Kreatív ötletek, programpontok kidolgozása igény szerint
  – Személyre szabott játékötletek
  – Szülőköszöntés, lánykikérés modern formában
  – Ötletek tematikus esküvőre 

 • Teljes körű figyelem az esküvő napján
  – Az esküvő egész napján igény szerint állok rendelkezésre
  – Szertartás körüli események irányítása
  – Az esküvői programpontok szolgáltatókkal való leegyeztetése és betartatása
  – A szolgáltatók helyszíni összehangolása
  – Esküvői programpontok levezénylése – Szülőköszöntés, fotózás, pohárköszöntő, nyitótánc, menyasszonytánc, torta, játékok stb. 

 • Igény esetén potenciális szolgáltatók ajánlása, leszervezése.